• Onze voordelen

    » Korte communicatielijnen
    » Oog voor detail en kwaliteit
    » Deskundig en ervaren personeel
    » Klantgerichte werkwijze, u staat centraal

  • Wilt u ons spreken?

  • Blijf op de hoogte

Renovatie

Het renoveren van een karakteristiek pand of monument is puur vakmanschap. Geen steen is hetzelfde en iedere detaillering is uniek. Het renoveren van ieder onderdeel van een gebouw vereist een specifieke aanpak waarvoor wij dé vakmensen in dienst hebben. Bouwbedrijf J. Stegeman beschikt over de kennis en de vakmanschap die voor dit specialistische werk noodzakelijk is. Met maatwerk willen wij zo specialistisch mogelijk inspelen op de toenemende vraag naar onderhoud en renovatie van monumentaal en karakteristiek erfgoed.

Denk bijvoorbeeld aan het moderniseren van een woonboerderijen waarbij wij ervoor zorgen dat een comfortabel leefklimaat wordt gecreëerd met behoud van het karakteristieke van de boerderij.

Bouwkundig renoveren:
» Dakrenovaties
» Gevelherstel
» Verduurzaming/energiebesparende maatregelen
» Houtreparaties
» Duurzame beglazing

Wilt u graag extra informatie over restauratie van uw woning, of heeft u behoefte aan professioneel advies omdat u een monumentaal of karakteristiek woonhuis- of bedrijfspand wil laten renoveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.

Wij renoveren uw pand,

brengen het weer in originele staat

Recente projecten