• Onze voordelen

    » Korte communicatielijnen
    » Oog voor detail en kwaliteit
    » Deskundig en ervaren personeel
    » Klantgerichte werkwijze, u staat centraal

  • Wilt u ons spreken?

  • Blijf op de hoogte

Nieuwbouw

Ook voor een nieuwbouwwoning, uitbouw, bijgebouw of veranda bent u bij Bouwbedrijf J. Stegeman aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om uw ideeën te bespreken. Vervolgens zullen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden en denken we het gehele project van ontwerp tot oplevering met u mee.

Wij beginnen altijd met een ruw schetsontwerp, waarin uw ideeën en wensen worden opgezet. Deze schetsen worden in nauw overleg uitgewerkt in een definitief ontwerp, waarbij uiteraard ook wordt gekeken naar de mogelijkheden die u heeft op het gebied van bestemmingsplan en bouwregelgeving.
Klassiek, modern, een herenhuis of een rieten dak? Alles is mogelijk, dus we bespreken graag alle opties uitvoerig.

Nadat het ontwerp akkoord is, kunnen wij ook zorgen voor het aanvragen van een eventueel benodigde bouwvergunning. Ook bereiden wij het werk samen met u voor, om het proces ook voor zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wij bouwen voor U, dat is ons motto. Tijdens de bouw vindt er dan ook regelmatig overleg plaats, en houden wij zo goed als mogelijk rekening met uw situatie, zodat bijvoorbeeld bij een aanbouw de overlast voor u zo veel als mogelijk wordt beperkt. In de laatste fase van de bouw krijgt u dan ook alle gelegenheid om alvast voorbereidingen te treffen voor de uiteindelijke inrichting van uw bouwproject.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Dan horen we het graag!

Samen gaan we uw nieuwbouw droom
werkelijkheid maken